AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü ölü yılan görmek

Kahve falında bir sürü ölü yılan görmek

Kahve falında bir sürü ölü yılan görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, her şeyin ters gideceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü ölü yılan gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı tutarsızlıklar ön planda olabilir.

Kahve falında bir sürü ölü yılan görmek fakirlerin zenginleşeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine inanılır.

Kahve falında yerde sürünen yılan görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın sürünerek gittiğini görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü yılan görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde yılan görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada bir sürü yılan görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında evde bir sürü yılan görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, özlemelerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında sürünen yılan görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir