AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü kurt görmek

Kahve falında bir sürü kurt görmek

Kahve falında bir sürü kurt görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, zorlukları atlatacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kasasının daha çok para dolacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü kurt gördüyseniz:

  • Yakalayacağınız bazı fırsatlar ya da olanaklar oldukça parlak görünüyor.

Kahve falında kurt köpeği sürüsü görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü kurt görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sürü halinde kurt görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü kurt görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kurt sürüsünün saldırısına uğramak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kurt sürüsü görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, işinde terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurt sürüsü görmek dertlerin sonlanacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü kurtçuk görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir