AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk düzeltmek

Kahve falında koltuk düzeltmek

Kahve falında koltuk düzeltmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk düzeltmek gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Kahve falında koltuk düzeltmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında saç düzeltmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çorap düzeltmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında yatak düzeltmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına işaret eder.

Kahve falında bıyıkları düzeltmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına işarettir.

Kahve falında saçı düzeltmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında düze çıkmak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin yatağını düzeltmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir