AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir miktar para almak

Kahve falında bir miktar para almak

Kahve falında bir miktar para almak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir miktar para almak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Kahve falında para miktarı görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük miktarda para görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük miktar para görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para miktarı duymak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet eder.

Kahve falında paranın miktarını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir miktar para görmek kariyer edineceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine inanılır.

Kahve falında çok miktarda kağıt para görmek malını ve parasını sağlama alacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine işarettir.

Kahve falında büyük miktarda para almak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir