AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın saçını çekmek

Kahve falında bir kızın saçını çekmek

Kahve falında bir kızın saçını çekmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok büyük destek vereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçını çekmek gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında kızının saçını çekmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızın saçını çekmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının dişini çekmek kazançlarının gittikçe azalacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarına fön çekmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını çekmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçından çekmek ticarette zarar edeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından saç kılı çekmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına alamet eder.

Kahve falında saçını çekmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir