AnaSayfa / Genel / Kahve falında akraba topluluk görmek

Kahve falında akraba topluluk görmek

Kahve falında akraba topluluk görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, kısa sürede başarısının artacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akraba topluluk gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştırmaya veya sizi tartışmalı ortamlara sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında akraba topluluğu görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, işlerini boşvereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık akraba topluluğu görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akraba topluluk görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı topluluk görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında topluluğa konuşmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına işaret eder.

Kahve falında topluluk karşısında konuşmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işarettir.

Kahve falında topluluk önünde konuşma yapmak hataların telafi edileceğine, darlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan topluluk görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir