AnaSayfa / Genel / Kahve falında topluluğa konuşmak

Kahve falında topluluğa konuşmak

Kahve falında topluluğa konuşmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında topluluğa konuşmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız size istediğiniz alanlarda doğru kararlar almanızda yardımcı olabilirler.

Kahve falında topluluk karşısında konuşmak rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topluluğa konuşmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topluluk önünde konuşmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topluluk içinde konuşmak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işarettir.

Kahve falında topluluktan kaçmak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulur.

Kahve falında bir topluluğa yemek vermek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldızlar topluluğu görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, tüm parasını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında topluluk önünde yürümek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir