AnaSayfa / Genel / Kahve falında akraba kadınları görmek

Kahve falında akraba kadınları görmek

Kahve falında akraba kadınları görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, memur ise terfi edeceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akraba kadınları gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Kahve falında yaşlı kadın akraba görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın akraba görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kadın akraba görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet eder.

Kahve falında akraba kadınları görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akraba kadın görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen akrabayı görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında uyuyan akraba görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir