AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin mutlu olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin mutlu olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin mutlu olduğunu görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sevinç ve mutluluğa, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, saygınlığının artacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin mutlu olduğunu gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında bir kişinin mutlu olduğunu görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi mutlu görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle mutlu olduğunu görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiyi mutlu görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle mutlu olmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyle mutlu olmak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işarettir.

Kahve falında annesini mutlu görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında iki sevgiliyi mutlu görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir