AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi mutlu görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi mutlu görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi mutlu görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, evine bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi mutlu gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle mutlu olduğunu görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle mutlu olmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi mutlu görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle mutlu olmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişinin mutlu olduğunu görmek eşlerinin kapanacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiyi mutlu görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızla mutlu olmak hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği insanla mutlu olmak hanesine bolluk geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir