AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kamyon elma görmek

Kahve falında bir kamyon elma görmek

Kahve falında bir kamyon elma görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir kamyon elma gördüyseniz:

  • Yardımınızı isteyen veya sürekli şikayet eden kişiler sizi huzursuz edebilir.

Kahve falında bir kamyon elma görmek sağlık ve şifa bulacağına, büyük bir yükten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kamyon dolusu elma görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına yorulur.

Kahve falında kamyon dolusu para görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kamyon arkasından koşmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kamyonla yolculuk yapmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kamyon kazasından kurtulmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyonlar görmek daha çok dünya malı edineceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kamyon görmek hüsrana uğratacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir