AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kamyon dolusu eşya görmek

Kahve falında bir kamyon dolusu eşya görmek

Kahve falında bir kamyon dolusu eşya görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kamyon dolusu eşya gördüyseniz:

  • Hızlı bir sürecin başındasınız.

Kahve falında bir kamyon dolusu eşya görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret eder.

Kahve falında kamyon dolusu eşya görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kamyon dolusu gül görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına rivayet eder.

Kahve falında kamyon dolusu süt görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu taş görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu elma görmek düşmanlarını bile affedeceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu karpuz görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kamyon dolusu buğday görmek işlerin toparlanacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir