AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını güzel görmek

Kahve falında bir kadını güzel görmek

Kahve falında bir kadını güzel görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, ailesini utandırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını güzel gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında güzel bir kadını öpmek tecrübe kazandıracağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel bir kadına sarılmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel genç kadın görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında güzel kadınla evlenmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında güzel kadın görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarışın güzel kadın görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel kadınla tanışmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına inanılır.

Kahve falında güzel bir kadınla konuşmak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir