AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadına sinirlenmek

Kahve falında bir kadına sinirlenmek

Kahve falında bir kadına sinirlenmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadına sinirlenmek gördüyseniz:

  • En iyi yaptığınız şeyi yapmaya devam edin.

Kahve falında bir kadına sinirlenmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, daha sık bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sinirden ağlamak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye sinirlenmek getirisi çok olan işler yapacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye sinirlenmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında birini sinirlendirmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sinirlendiğini görmek beklenilen takdiri alacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına delalettir.

Kahve falında sinirlenen birini görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sinir krizi geçirdiğini görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir