AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadına bağırmak

Kahve falında bir kadına bağırmak

Kahve falında bir kadına bağırmak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadına bağırmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat veya arkadaşlarınız ya da ailenizle yaşayacağınız bir macera hayatınızı gözden geçirmenize veya bakış açınızı yenilemenize neden olabilir.

Kahve falında bir kadına bağırmak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadına bağırmak artık daha dikkatli davranacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulur.

Kahve falında kadına bağırmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden bağırmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıza bağırmak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kıza bağırmak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana bağırmak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının bağırdığını görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir