AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan damlaları görmek

Kahve falında kan damlaları görmek

Kahve falında kan damlaları görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kan damlaları gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya inandığınız şeyler için vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Kahve falında damlayan kan görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kan damlaları görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki damla kan görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kan damlası görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kaç damla kan görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında damla damla kan görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir damla kan görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işarettir.

Kahve falında kan damlaması görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir