AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine işendiğini görmek

Kahve falında üzerine işendiğini görmek

Kahve falında üzerine işendiğini görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulur.

Kahve falında üzerine işendiğini gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü zorlayacak yollarda ilerleyebilir, yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında iş arkadaşını hamile görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, karşılıksız bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz iş önlüğü görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işeyen bir erkek görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında işinin olmadığını görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş teklifini reddetmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında işyerinde oda değiştirmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında işyerinde masa görmek yeni kapılar açılacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına delalettir.

Kahve falında çalıştığım işyerini görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, rahatın kaçacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir