AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvana su içirmek

Kahve falında hayvana su içirmek

Kahve falında hayvana su içirmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında hayvana su içirmek gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Kahve falında su içen hayvan görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, amaçlardan sapmaya tabir olunur.

Kahve falında bir hayvana su içirmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında hayvana su içirmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan iç organları görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Kahve falında hayvanların iç organlarını görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, hoşluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvanın iç organlarını görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan iç organı görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir hayvana su vermek rahat bir dönem yaşanacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir