AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir grupla kavga etmek

Kahve falında bir grupla kavga etmek

Kahve falında bir grupla kavga etmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir grupla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yeni planlar ya da yöntemler için gerekli çalışmaları yaparken etraftaki kişileri hoş tutmayı da unutmamanız gerekiyor.

Kahve falında grup kavga etmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir grubun kavga ettiğini görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine inanılır.

Kahve falında bir grupla kavga etmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, dolayısıyla geleceğine rivayet eder.

Kahve falında grupla kavga etmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında bir grup tarafından kovalanmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet eder.

Kahve falında grup görmek ticaret ehli kimse olacağına, şeytanın aklına uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir gruba katılmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan grubu aramak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir