AnaSayfa / Genel / Kahve falında grupla kavga etmek

Kahve falında grupla kavga etmek

Kahve falında grupla kavga etmek gerçeklere yüz çevrileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, acı veren kazalara, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında grupla kavga etmek gördüyseniz:

  • Belli koşullar konusunda direten sevdiğiniz kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında bir grubun kavga ettiğini görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında grupla kavga etmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında grup kavga etmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir grupla kavga etmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında grup yapmak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir grup tarafından kovalanmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir gruptan çıkmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında müzik grubu görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir