AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evi tamir etmek

Kahve falında bir evi tamir etmek

Kahve falında bir evi tamir etmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, patlama noktasına geleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir evi tamir etmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Kahve falında evi tamir etmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına delalet eder.

Kahve falında eski ev tamir etmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında ev çatısı tamir etmek girdiği işleri kaybedeceğine, daha isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında ev tamir görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ev alıp tamir etmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tamir edilmiş ev görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında ev tamiri yapmak eline büyük paralar geçeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evde tamir yapmak aynı karşılığı alamayacağına, haksızlık edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir