AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe gül vermek

Kahve falında bir erkeğe gül vermek

Kahve falında bir erkeğe gül vermek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, korkularından kurtulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğe gül vermek gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Kahve falında erkekten kırmızı gül almak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeği gülerken görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında gülümseyen erkek görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekten beyaz gül almak aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gülümseyen erkek bebek görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında gülen erkek çocuğu görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Kahve falında güler yüzlü erkek görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Kahve falında erkekten beyaz gül almak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir