AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle banyo yapmak

Kahve falında ölmüş biriyle banyo yapmak

Kahve falında ölmüş biriyle banyo yapmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, darp edileceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle banyo yapmak gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Kahve falında insanların önünde banyo yapmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine delalet eder.

Kahve falında banyoda tuvaletini yapmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, gidilecek yönün belirleneceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalet banyo yapmak özlemelerin son bulacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında mezarda banyo yapmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde banyo yapmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında otelde banyo yapmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, rakiplerine yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyoya idrar yapmak bekarlar için güzel bir evliliğe, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalıkta banyo yapmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir