Kahve falında erkek arkadaşından hediye almak

Kahve falında erkek arkadaşından hediye almak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yerinde saymayacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşından hediye almak gördüyseniz:

  • Genel hava uzlaşma ortamı yaratmaktan veya belli anlaşmaları desteklemekten uzak görünüyor.

Kahve falında erkek arkadaştan hediye almak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşından hediye almak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaştan hediye almak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşa hediye almak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının hediye aldığını görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşına hediye almak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında arkadaştan hediye almak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, işine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına hediye vermek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top