AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dizide oynamak

Kahve falında bir dizide oynamak

Kahve falında bir dizide oynamak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir dizide oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli alanlarda bağlantıyı tümüyle kestiyse, olayları restore etmek için çabalamak faydasız olabilir.

Kahve falında bir dizide oynamak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizide oynamak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında dizilmiş ev görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dizi seti görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü dizi oyuncusu görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işarettir.

Kahve falında dizilmis inci görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına delalettir.

Kahve falında dizi oyuncularını görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında izlediğin diziyi görmek hararetli olayların meydana geleceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir