AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval altın bulmak

Kahve falında bir çuval altın bulmak

Kahve falında bir çuval altın bulmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında bir çuval altın bulmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında çuval dolusu altın bulmak problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında bir çuval altın bulmak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla altın bulmak kazancın arttırılacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla para bulmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında iki çuval altın görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, sağlık sorunun kalmayacağına delalettir.

Kahve falında çuval dolusu altın görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalda altın görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına rivayet eder.

Kahve falında çuval içinde altın görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir