AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısıran böcek görmek

Kahve falında ısıran böcek görmek

Kahve falında ısıran böcek görmek duaların boşa gideceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ısıran böcek gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında böceğin ısırmasını görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına yorulur.

Kahve falında bir böcek tarafından ısırılmak insanların kendisine her zaman destek olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında böcek ısırmasını görmek kazancının epey düşeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalettir.

Kahve falında böcek ısırması görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ısıran böcek görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında böcekler tarafından ısırılmak çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında uçan böcek tarafından ısırılmak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böcek tarafından ısırılmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir