AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeği kurtarmak

Kahve falında bir bebeği kurtarmak

Kahve falında bir bebeği kurtarmak zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Kahve falında bebeği kurtarmak rızkın ve kısmetin artacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaçırılan bebeği kurtarmak strese gireceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin hayatını kurtarmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak helal lokmalar yiyeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir bebeği kurtarmak elinin darlık içinde kalacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine delalet eder.

Kahve falında sudan bebek kurtarmak sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşen bebeği kurtarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebek kurtarmak makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir