AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının namaz kıldığını görmek

Kahve falında bir başkasının namaz kıldığını görmek

Kahve falında bir başkasının namaz kıldığını görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulur.

Kahve falında bir başkasının namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Şüphelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında ölmüş biriyle namaz kılmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine işarettir.

Kahve falında tesbih namaz kılmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namazı oturarak kılmak bundan da son derece mutlu olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdestsiz cuma namazı kılmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle namaz kılmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızla namaz kılmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadınla namaz kılmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukurda namaz kılmak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir