Kahve falında bir başkasının kanını görmek

Kahve falında bir başkasının kanını görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasının kanını gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında köpek kanı içmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, günahlara yorulur.

Kahve falında hamileyken adet kanı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kötü yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında domuz kanı görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında hayız kanı yıkamak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına inanılır.

Kahve falında asker kanı görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adet kanı yıkamak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında aybaşı kanı görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir