AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkası için ağlamak

Kahve falında bir başkası için ağlamak

Kahve falında bir başkası için ağlamak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına yorulur.

Kahve falında bir başkası için ağlamak gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında yürürken ağlamak her daim bereketli işler yapacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanasının ağladığını görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini görüp ağlamak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinizin ağladığını görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin ardından ağlamak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağıt yakmak ağlamak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin öldüğüne ağlamak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, unvan sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babamın ağladığını görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir