AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşına aşık olmak

Kahve falında bir arkadaşına aşık olmak

Kahve falında bir arkadaşına aşık olmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, neşesine kavuşacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşına aşık olmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşına aşık olduğunu görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının aşık olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşına aşık olmak yeni işler peşinde koşulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşına aşık olmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını aşık görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin arkadaşına aşık olmak her zaman el üstünde tutulacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sana aşık olduğunu görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşına aşık olmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir