AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adam öldürmek

Kahve falında bir adam öldürmek

Kahve falında bir adam öldürmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir adam öldürmek gördüyseniz:

  • Sizi hoşlanmadığınız şeyler yapmak için yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında adam öldürmekle suçlanmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının adam öldürdüğünü görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunla adam öldürmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının adam öldürdüğünü görmek gitmediği yerlere gideceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına inanılır.

Kahve falında adam bıçaklayarak öldürmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga edip adam öldürmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adam döverek öldürmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kemerle adam öldürmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir