AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağa bindiğini görmek

Kahve falında uçağa bindiğini görmek

Kahve falında uçağa bindiğini görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına işaret eder.

Kahve falında uçağa bindiğini gördüyseniz:

  • Herkes sakinleşene kadar uzlaşma ortamı yaratmaya çalışmanız sonuç vermeyebilir.

Kahve falında uçağa bindiğini görmek zor günler geçireceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında uçağa yolcu bindirmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının uçağa bindiğini görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına inanılır.

Kahve falında birini uçağa bindirmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında bindiğin uçağın düştüğünü görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında bindiği uçağın denize düştüğünü görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin uçağa bindiğini görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında bindiği uçağın düştüğünü görmek borçlanılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir