AnaSayfa / Genel / Kahve falında binaların yıkılmasını görmek

Kahve falında binaların yıkılmasını görmek

Kahve falında binaların yıkılmasını görmek hastalıklara şifa bulunacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, duymadığı sözleri duyacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binaların yıkılmasını gördüyseniz:

  • Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.

Kahve falında depremde binanın yıkıldığını görmek başın borçlularla belaya gireceğine, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında depremde binaların yıkıldığını görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına delalet eder.

Kahve falında binanın yıkılması görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında yeni binanın yıkıldığını görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski binaların yıkıldığını görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yıkılan binanın içinde olmak elinin darlığa düşmeyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine alamet eder.

Kahve falında bina yıkılmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir