AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina almak

Kahve falında bina almak

Kahve falında bina almak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, makamını kaybedeceğine, tatsız durumların yaşanacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında bina almak gördüyseniz:

  • Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar kurabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.

Kahve falında yüksek binalardan düşmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, hoş muhabbette olacağına yorulur.

Kahve falında tarihi eser bina görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında toprak bina görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında çok güzel bir bina görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir bina görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde bina görmek işlerinin hemen hallolacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni yapılan bina görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında binanın çökmesini görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir