AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediğin bir ülkeye gitmek

Kahve falında bilmediğin bir ülkeye gitmek

Kahve falında bilmediğin bir ülkeye gitmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına yorulur.

Kahve falında bilmediğin bir ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Dedikodular doğru seçimler yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında yabancı bir ülkeye gitmek onlardan hayırsızlık göreceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başka ülkeye tatile gitmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müslüman ülkeye gitmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı ülkeye gitmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir ülkeye gezmeye gitmek itibarın sarsılacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla yabancı ülkeye gitmek büyük başarıların göğüsleneceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında bir başka ülkeye gitmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yeni mallara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkeye gideceğini görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir