Kahve falında bilmediğim bir meyve yemek

Kahve falında bilmediğim bir meyve yemek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilmediğim bir meyve yemek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında meyve salatası yemek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Kahve falında bilinmeyen meyve yemek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıktan meyve yemek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına alamet eder.

Kahve falında güzel meyveler yemek yurtdışına gidileceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında turuncu meyve yemek çok sevinçli haberler alacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dünyada olmayan meyve yemek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında dikenli meyve yemek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında meyve bahçesinde meyve yemek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top