AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediği bir şehri görmek

Kahve falında bilmediği bir şehri görmek

Kahve falında bilmediği bir şehri görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, içinin de rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bilmediği bir şehri gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Kahve falında uzak bir şehre girmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Kahve falında başka bir şehre taşındığını görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine inanılır.

Kahve falında baska bir şehre gittiğini görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalettir.

Kahve falında şehri görmek istediği evde oturacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şehrin bombalandığını görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir şehri görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sivas şehrini görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski yaşadığın şehri görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir