AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilirkişi raporu görmek

Kahve falında bilirkişi raporu görmek

Kahve falında bilirkişi raporu görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, köşeye sıkıştıracağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, depresyona gireceğine delalet eder.

Kahve falında bilirkişi raporu gördüyseniz:

  • Bekar bir ikizseniz, arzuladığınız gibi yürümeyen bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bilirkişi raporu görmek kazancını arttıracağına, hayatınızın neşe dolacağına yorulur.

Kahve falında rapor aldığını görmek eşit davranılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağlık raporu görmek çok iyi mevkilere geleceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında hastaneden rapor almak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ölüm raporu görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında rapor görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında rapor almak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında hastane raporu görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir