AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilinmeyen bir eve girmek

Kahve falında bilinmeyen bir eve girmek

Kahve falında bilinmeyen bir eve girmek asık yüzlerin güleceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet eder.

Kahve falında bilinmeyen bir eve girmek gördüyseniz:

  • Talepkar kişiler veya artan istekler stres yaratabilir.

Kahve falında bilinmeyen bir eve girmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında bilinmeyen bir yere girmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya yorulur.

Kahve falında bilinmeyen ev görmek evdeki nimetin çoğalacağına, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bilinmeyen bir yere gitmek huzurlu hissedileceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalettir.

Kahve falında türü bilinmeyen hayvan görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen varlık görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir meyve görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, saygın biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen yer görmek gönül sızılarının dineceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir