AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileziği kırık görmek

Kahve falında bileziği kırık görmek

Kahve falında bileziği kırık görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, sevinç ve sürura yorulur.

Kahve falında bileziği kırık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz kendinize olan güveninizi arttırabilir.

Kahve falında kırık altın bilezik görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında bileziği kırık görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, yolunun hep açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kırık bilezik görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında altın bileziği kırık görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık bilezik bulmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bilezik görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, borçlarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında kırık fındık görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kolunu kırık görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, spora başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir