AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilet satmak

Kahve falında bilet satmak

Kahve falında bilet satmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, kötü gidişe dur denileceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bilet satmak gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiç kimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında bilet satmak iyi geçiminin biteceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında piyango bileti satmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biletçi görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında amerikaya bilet almak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba bileti almak kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında mili piyango bileti görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sinema bilet görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında piyango bileti bulmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir