AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilet bulamamak

Kahve falında bilet bulamamak

Kahve falında bilet bulamamak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kişinin içinin daralacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilet bulamamak gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Kahve falında bilet bulamamak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bilet kesmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında piyango biletleri görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına inanılır.

Kahve falında tiyatro bileti görmek rızkının kesileceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işarettir.

Kahve falında uçak bileti almak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına yorulur.

Kahve falında yırtık bilet görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekiliş bileti görmek buna rağmen kazanç getireceğine, seyahatlere katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilet kazanmak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir