AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekiliş bileti görmek

Kahve falında çekiliş bileti görmek

Kahve falında çekiliş bileti görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, variyetini çoğaltacağına, mevki kazanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, bütçesinin daralacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında çekiliş bileti gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız.

Kahve falında çekiliş bileti görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye çekilişi yapmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında çekilişten kazanmak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekilişte araba kazanmak yeni iş fırsatları yakalayacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında çekilişe katılmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çekilişle araba kazanmak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çekilişten para kazanmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çekilişten araba kazanmak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir