AnaSayfa / Genel / Kahve falında biftek yemek

Kahve falında biftek yemek

Kahve falında biftek yemek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında biftek yemek gördüyseniz:

  • Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında biftek yemek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, makbul olmayan işler yapacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş biftek yemek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş biftek görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulur.

Kahve falında biftek kızartmak eski bir davanın tekrar açılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biftek görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde çikolata yemek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında balığı yemek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, aile hayatının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kireç yemek adım atarken çok zorlanacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir