AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla ölmek

Kahve falında bıçakla ölmek

Kahve falında bıçakla ölmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, sorunların hallolacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla ölmek gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken işleri, söylenerek veya sinirlenerek halledemez, sorunları çözemezsiniz.

Kahve falında bıçakla köpek öldürmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla öldürülmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanarak ölmek ileride saygın bir kimse olacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birini bıçaklayarak öldürmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla öldürmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla insan öldürmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında adamı bıçakla öldürmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, huşu içinde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçaklanarak öldüğünü görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir