AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bıçaklayarak öldürmek

Kahve falında birini bıçaklayarak öldürmek

Kahve falında birini bıçaklayarak öldürmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, neşesinin yerine geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini bıçaklayarak öldürmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında birilerini bıçakla öldürmek ondan kazanç elde edeceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla yılan öldürmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla insan öldürmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla öldürüldüğünü görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla adam öldürmek dertlerin başlayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla köpek öldürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bıçaklanarak öldüğünü görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında bıçaklanarak öldürülmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir