Kahve falında bıçağı birine vermek

Kahve falında bıçağı birine vermek tazeleneceğine, istediği başarıya kavuşacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçağı birine vermek gördüyseniz:

  • Öz eleştiri yapmanız durumunda, bazı problemlerin çözümü ya da bazı işlerin halledilmesi için iş birliği yapma ya da destek bulma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında parlayan bıçak görmek suç işleyeceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına yorulur.

Kahve falında gümüş çatal bıçak görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında annenin bıçaklandığını görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında bıçakla çizmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçaklı kavga etmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklandığını görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz saplı bıçak görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, isyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak çektiğini görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top