AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı görmek

Kahve falında sevdiği kızı görmek

Kahve falında sevdiği kızı görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, moral bulacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, karın artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kıza sarılmak eline haram para geçeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kızı sırtında taşımak garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızın başkasıyla evlendiğini görmek yolunda huzurla devam edeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızla birlikte olmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının sevdiğini görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir